• Vlot telefonisch bereikbaar:

  Oudenaarde +32 55 30 98 29
  Zottegem: +32 9 225 40 65
  Sint-Denijs-Westrem: +32 9 234 14 10
  Waregem: +32 56 44 66 10


 • Over Fixme

  Fixme?

  Fixme is onderdeel van Support-IT - Flying IT Service. Support-IT is een firma gespecialiseerd in het verlenen van IT-service & onderhoud aan huis. Als antwoord op de vraag naar smartphone & tablet repairs werd Fixme Oudenaarde opgestart.

  Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van alle smartphone, tablet & laptop onderdelen. Meestel gaat dit over LCD displays die gebarsten zijn, maar wij kunnen bijvoorbeeld ook zeer snel uw batterij of luidspreker vervangen. Heeft u een specifieke vraag of herstelling voor ons, contacteer ons gerust. Wij zullen steeds onze uiterste best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


  Onze visie

  De voorbije jaren hebben wij al een groot aantal smartphones en tablets hersteld. Onze ervaring heeft ons geleerd dat een smartphone herstelling gevoelig kan liggen. Wie zijn toestel laat herstellen vindt 3 zaken zeer belangrijk; een kwalitatieve reparatie aan een eerlijke prijs, en klaar binnen een redelijke termijn.

  Wij doen telkens ons uiterste best om uw toestel zo snel mogelijk terug aan u te bezorgen, want niemand wil of kan zijn smartphone of tablet lang missen. Onze onderdelen worden steeds getest op kwaliteit, zo bent u zeker dat het geïnstalleerde scherm dezelfde eigenschappen of kwaliteiten biedt dan het origineel. Ook al gebruiken we originele onderdelen, doen we toch ons best om een eerlijke prijssetting te hebben.

  Wij staan voor een open en eerlijke communicatie naar onze klanten toe en behandelen elk geval met de nodige aandacht.

   

  Alle merken

  Om aan de noden van al onze klanten te kunnen voldoen, doen we ons uiterste best om elk toestel hersteld te krijgen. We kunnen niet de volledige markt herstellen, maar toch een zeer groot deel van de onderdelen kunnen besteld en door ons vervangen worden. 

  Heeft u een specifieke vraag of opmerking voor ons? Laat ons een berichtje via de contactpagina, of kom ons bezoeken in de Stationsstraat 15!


  Het Fixme team